RAZLOG JE APSURDAN: Voditelj HRT-a u čudnom izdanju ispred gledatelja, evo što se događa

Extra

Voditelj Zagrebačke panorame Fabijan Kale pojavio se u četvrtak ispred gledatelja sa zaštitnom maskom, što je prilično iznenadilo okupljene ljude ispred televizora, time više jer u studiju nije bilo gostiju. Takva praksa do sada kod nas nije viđena, a HRT je portalu Index pojasnio da su u kući u četvrtak stupila nova pravila na snagu.

“”Prema Odluci o pravilima ponašanja na Hrvatskoj radioteleviziji za vrijeme trajanja pandemije virusa SARS-CoV-2, koja je na snazi od 4. studenoga 2021., svi necijepljeni i oni koji nemaju valjanu covid potvrdu – a to se odnosi i na voditelje i na goste emisija – moraju nositi zaštitne FFP2 maske”, poručili su s HRT-a.

Ako se netko u prostorima zgrade zatekne bez maske, bit će sankcioniran i udaljen s Prisavlja.

Odluka koju je potpisao novi glavni ravnatelj Robert Šveb također traži i da radnici HRT-a, vanjski suradnici i svi posjetitelji, prije ulaska u zgradu televizije moraju izmjeriti tjelesnu temperaturu te održavati propisani razmak, prenosi u nastavku Jutarnji list.

“Nisam cijepljen iz zdravstvenih razloga, međutim planiram to uskoro napraviti. Za nova pravila HRT-a doznao sam u posljednji trenutak, nisam se stigao organizirati, pa sam zato nosio masku.

Danas sam odlučio napraviti test pa je maska izostala, vidjet ćemo kako će biti dalje, više sam skloniji testiranju ili cijepljenju, nego da se u eteru stalno pojavljujem s maskom, rekao je za Jutarnji Kale.

Objava RAZLOG JE APSURDAN: Voditelj HRT-a u čudnom izdanju ispred gledatelja, evo što se događa pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.