Šefica sindikata učenicima: Cijepite se, pa nemojte da vam maturalna večer propadne

Extra

O POČETKU nove školske godine u Dnevniku N1 govorila je Nada Lovrić, predsjednica Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama.

Rekla je da dijeli optimizam s ministrom obrazovanja. “Ako smo preživjeli lockdown, a nastavnici su pokazali što sve mogu u tako kratkom roku, ne znam što bi nas u ovoj trećoj pandemijskoj godini moglo iznenaditi”, pojasnila je.

Sada je svima puno lakše jer je iza njih iskustvo. “Znamo što možemo očekivati. Imam osjećaj da zaboravljamo da su ravnatelji i nastavnici ti koji odgovornost nose na svojim leđima”, istaknula je Nada Lovrić.

Navela je da u pandemijskoj godini situacija ne može biti jednostavna.

Smatra da je uvođenje obaveznog cijepljenja vrlo teška mjera i pozvala je sve kolege koji još nisu da se cijepe. “Radi sebe”, dodala je.

Kaže da su u srednjim školama problem učenici, a ne učitelji i smatra da bi se učenici trebali cijepiti. “Pa nemojte si dozvoliti da vam maturalna večer propadne jer ste se zarazili covidom”, poručila je Lovrić.

Objava Šefica sindikata učenicima: Cijepite se, pa nemojte da vam maturalna večer propadne pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.