Automatska skica

SKANDAL! MILJANA KULIĆ PRED SVIMA USTALA I OTKRILA DALILINU TAJNU IZ PROŠLOSTI: “Za ovo ćeš biti tužena” (VIDEO)

Info

U toku je emisija “Gledanje snimaka”, a Miljana Kučić dobila je riječ da prokomentariše snimak koji su zadrugari imali priliku da odgledaju.

Ona je zaljubljena u bivšeg i traži utjehu u Caru. Brendom je rekao da se ljetos raspitiivala o Filipu Caru. Ona je ušla da se razvede. U početku je predstavila kao druženje,kako neće da budu baba i deda. Dalila je jako zla, bezobrazna i nemilosrdna. Ne znam kako Caranije sramota da legne u krevet gdje je spavala sa mužem? Dejan je znao odlično sa kim je. Razumije on majku što je bila protiv ljubavi, kao i brat. to što je on nju idealivao, zna on njenu prošlost i sa kim je bila. Dalila je zla, planski je ušla da ostavi Dejana i planski se smuvala sa Carem – komentatisala je Miljana. Ona je bila sa oženjenim muškarcem, najgora je bila. U Švajcarskoj je radila najgore stvari, u rijalitiju je lažan sjaj. Sama se izdala kad je rekla da je imala mlade muškarce, više je zaljubljena bila u bivšeg. Kad bi mogla pomirila bi se sa njim na keca. Dejan nije naivan i glup, zna on sa kim je bio – pričala je Miljana.

Što se tiče Miljane neću je komentarisati, najgluplje je što Dejan ćuti – rekla je Dalila.

– Dejan sve zna i ne želi da te blati- odbrusila je Miljana.

Smatram da treba neke stvari da se demantuju, kao što je bivši momak i da sam imala odnose sa njim. Sa tom osobom sam ostala u korektnim odnosima… Završila sam mnogo ranije, nego što sam stupila u vezu sa Dejanom. Bila sam vjerena sa njim, razišli smo se jer nisam mogla da tolerišem neke stvari – pričala je Dragojevićla.

Šta ja da te pravdam više? Da sam htio da spominjem da je to istina, ja bih rekao… Je l’ sam te pitao za Brendona? – pitao je Dejan.

Za ovo ćeš biti tužena – rekla je Dalila Miljani.