ŠOK! Gruja se obratio svojoj ženi u programu UŽIVO! Zadrugari ostali u ČUDU KAD SU ČULI ŠTA JOJ GOVORI

ŠOK! Gruja se obratio svojoj ženi u programu UŽIVO! Zadrugari ostali u ČUDU KAD SU ČULI ŠTA JOJ GOVORI

Info

Marko Janjušević je na današnjoj podjeli budžeta prvi mali budžet namijenio Nikoli Gruji, gde je prokomentarisao njegovo bitisanje u rijalitiju kao totalno nebitno, iako je prevario svoju ženu. A onda se desio totalni preokret gdje je Gruja čestitao svojoj bivšoj supruzi mjesečnicu!

 – Daću ti zato što se ne družimo, to je glavni razlog. Iamm dosta prečih osoba. Svaki put kad sam skočio na tebe, pričao sam ti iz dobre namere. To ti je isto kao da sam ja konckar i kažem nekome, budi konckar. Znam kako se osećala moja žena, moja porodica. To je mnogo loše zato što mi imamo ćerku. Moja Kruna je billa svjesna svega. Ja sam imao sreće što moja žena nikada nije dala da se kaže bilo šta loše za mene ispred nje. Ja mislim da je tvoja žena jedna nbormlna žena koja neće dati da te djeca zamrze. To su jako bolne stvari. Znam koliko je moja žena plakala. To nema cijenu, vjeruj mi. Razmišljaj šta se dešava sa njima. Žao mi je i nije mi žap. Nisi glup ali se dešava nešto sa tobom, mislim da ti nisi dobro. Tvoj pogled govori da uopšte nisi dobro. Djeluješ kao psihijatrijki slučaj. Pitaj bilo koga rećiće ti isto. Nemaš predstavu gde si. To su situacije koje mokraš da ispraviš. Napravio si to što si napravio a pritom si jako neinteresantan. Ne interesuješ većinu ljudi a napravio si veliko s*anje. Ja se sećam kako je meni bilo, svi su mi j*bali majku! Stvari koje si rekao su jako loše – rekao je Janjuš.

Jasno. Sa moje strane nije ništa bilo lažno, a sa njene ne možda. Jedva čekam da izađem i da vodim svoju djecu na more – istakao je Gruja.

Ti si opsjednut sa Mimom. Ti kada se napiješ, ti si opsjednut – rekao je Janjuš.

Ne, vjeruj mi da nije opsjednutost – dodao je Gruja.

Kada bi znao šta je pritisak, ti bi bio prepolovljen. Tako da, jako si loše. Nisi završio sa njom – dodao je Janjuš.

Nije prošlo preko noći, još uvijek imam emocije prema njoj. Jako je mala granica između ljubavi i mržnje – rekao je Gruja.

Ja sam prodao svoju ženu, nije ona kriva. Jako je mala granica između ljubavi i mržnje i ljubav je prešla u mržnju. Ja sam se zaludio sa njom. Kad neko nema ni gram poštovanja, nema ni poštovanja. Ja nju više ne uzimam u usta. Bila bi danas meni i mojoj supruzi mjesečnica, da smo zajedno! Ovim putem je pozdravljam puno – rekao je Gruja.