SRBI NAJVIŠE VOZE FIATA, HRVATI VOLKSWAGEN, A EVO ŠTA VOZE BOSANCI: Ovo će vas najviše iznenaditi, JESTE LI OČEKIVALI?

SRBI NAJVIŠE VOZE FIATA, HRVATI VOLKSWAGEN, A EVO ŠTA VOZE BOSANCI: Ovo će vas najviše iznenaditi, JESTE LI OČEKIVALI?

Info

Po blogu Auto Guide ovo su najprodavanije marke automobila u svom zemljama Europe. Jeste li pretpostavili za Hrvatsku?

Nama se nekako čini lako za pogoditi.

A BiH, pogledajte i sami:

34d02982-0850-49a0-85c5-0546929cf172

BONUS

Ljubav svog života sam pronašla na bratovljevoj svadbi. Popilo se, palo veče, probrana ekipa pošla kod nas doma. Do kuće me je vozio bratovljev najbolji drug, komšija, znam ga od detinjstva, zapričali se mi tako… U jednom trenutku kažem blago snaji prava je srećnica kakvog je muškarca izabrala sebi, ne što je moj brat ali predivan u svakom smislu, 1 u milion i dodam da sam ja takve sreće odmah bi se udala. Posle par sekundi kroz smeh odgovara hoćeš da te ženim, posto kriterijume ispunjavam ali retko bi takva lepotica (smeh) mene pogledala, tako to veče prođe. Sutra uz kafu porazmislim malo (kao što je i rek’o ka moj braca, školovan, domaćin, vaspitan, sportista, stariji 4 godina) i pozovem ga na kafu, kroz priču i šalu se smuvamo i evo 2 godine od tad ja vam ovo kuckam dok spremamo svadbu za jesen. Drage cure obratite više pažnju možda se i vi usrećite!

Kad sam imao dve godine, baba i ja smo krenuli u radnju da kupimo jabuke, kad smo došli ispred radnje otrgo sam se babi iz ruke i uskočio u kanal pun vode koji je bio pored radnje, baba je potrčala za mnom uskočila u kanal i jedva me izvukla iz njega, kako je uskočila na dnu kanala je bio mulj tako da su joj papuče ostale u kanalu, krenuli smo onako mokri kući, kad smo došli baba me je okupala nazvala moju mamu i rekla “DOLAZI PO OVOG HITLERA ODMAA”.

Ostavila sam dečka od 4 godine jer prosto ne vidim brak s njim. Porodica ga finansijski iscrpljuje, čitava plata ide prvo za njihove potrebe pa tek onda on i ja. Čak je i pod nagovorom svojih napravio sebi sprat u istoj kući u kojoj još žive njegovi, brat i bratova žena, i čudi se zašto ne želim živjeti tu, ne razumije riječ privatnost i pritom na papirima nije niti će ikad biti njegova kuća, a bila sam spremna i ja da učestvujem u kupovini stana/kuće samo za nas dvoje. Poštujem svačije roditelje ali ne želim svoj život žrtvovati više ni za koga. Žalim za ovo izgubljeno vrijeme i za propalu nadu da će se ista promijeniti.