SULUDO I SRAMOTNO! To je bioterorizam uperen prema djeci, kome je to uopće palo na pamet!

Extra

Neodgovoran pojedinac ili skupina osoba su već drugu noć za redom napali dječje igralište u Našicama – fekalijama! Z noći s ponedjeljka na utorak, ali i u noći s utoraka na srijedu, u centru Našica na dječjem igralištu u perivoju dvorca Pejačević netko je ljudskim izmetom premazao dječje sprave, javljaju TV Našice.

U rano jutro u utorak to su primijetili djelatnici Našičkog parka te su sve sprave temeljito očistili i dezinficirali. Nažalost, sličan scenarij se dogodio i dan nakon toga.

Nepoznati počinitelj ponovio je taj nezapamćeni čin te isto tako premazao fekalijama cijeli dječji tobogan, o čemu svjedoče fotografije.

Na mjesto događaja ponovo su izašli djelatnici Našičkog parka te ponovo temeljito očistili i dezinficirali sve sprave.

O svemu je obaviještena policija koja provodi pojačani nadzor, a pregledavaju se i kamere koje su postavljene u centru grada te se očekuje da bi počinitelj/i mogli vrlo brzo biti pronađeni.

 Našičani su apsolutno zgađeni i zgroženi ovim činom, a brojni u komentarima predlažu da se počinitelja kazni tako da poliže ono što je razmazao po igralištu.

Objava SULUDO I SRAMOTNO! To je bioterorizam uperen prema djeci, kome je to uopće palo na pamet! pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.