SVI SU PRIMIJETILI PROMJENU NA NJOJ! DALILA USTALA I SVIMA SAOPŠTILA LIJEPE VIJESTI: Car sija od sreće, neće da kriju (VIDEO)

SVI SU PRIMIJETILI PROMJENU NA NJOJ! DALILA USTALA I SVIMA SAOPŠTILA LIJEPE VIJESTI: Car sija od sreće, neće da kriju (VIDEO)

Info

pravo je počela emisija “Gledanje snimaka”. Voditeljka Ivana Šopić najavila je prvi prilog za danas, a to je bio ljubavni klip Dalile Dragojević i Filipa Cara.

 – Kad sam oblačila košulju, naslutila sam na radost. Predivno, ovo su najljepši trenuci koje smo proveli zajedno. Malo sam se postidela, ne znam da se najbolje snađem kad je tu nešto pozitivno o meni. Mi smo od jutros zvanično u vezi. 11.02. smo ponovo uplovili u vezu, jak karakter, nema šta – rekla je Dalila i dobila aplauz:

Ne da sam zaljubljena u njega, nego ga i volim. Sve što se izdešavalo, krivo mi je. Moralo je nekako da eskalira… Imaćemo mi još prepreka sigurno. Toliko smo se upetljali, ko više da nas drži za riječ. Neka nas drže za djela. Time ću da se vodim. Djela, ne riječi. Filip i ja smo pričali jutros, obećali jedno drugom neke stvari. Sve ono što mu smeta ću ukloniti skroz. Ako mi se desi neki ispad, rekla sam mu da mi ne uzima za zlo. To je to, vidjećemo hoćemo li ostati normalni – dodala je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.