TRESLA SE SALA! VUČIĆ “ODUVAO” NOVINARA: Postavio mu ovo pitanje, pa dobio odgovor od kog će mu dugo zvoniti u ušima

Extra

Televiziji N1, koja je pod uređivačkom kontorlom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, očigledno je zasmetalo to što se predsednik Srbije obratio javnosti, s obzirom da je upitan od strane istog medija zbog čega je sazvana konferencija.

Na pitanje televizije N1, koja je pod uređivačkom politikom predsednika Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa, koji je povod za održavanje konferencije, predsednik Vučić je odgovorio da je želeo da govori javnosti o poseti Angele Merkel.

– Smeta vam kad predsednik države govori o tome kakve će aktivnosti da ima. Kad ste me čuli da sam govorio o ustoličenju nakon dešavanja na Cetinju. Ministra spoljnih poslova ću zamoliti da vam pošalje opravdanje što nije ovde – rekao je Vučić.

Istakao je da se ne pravda nikome već da se šali.

– Ako misite da treba nekom da se pravdam što govorim o poseti Angele Merkel, onda ste me pogrešmno razumeli – dodao je predsednik.

Izvor: Srbijadanas.com

The post TRESLA SE SALA! VUČIĆ “ODUVAO” NOVINARA: Postavio mu ovo pitanje, pa dobio odgovor od kog će mu dugo zvoniti u ušima first appeared on Skandalozno.