Tvrtka nudi plaće i više od 15.000 kn: Da nam dođe 100 ljudi, svi bi imali posla

Extra

Tvrtka je niz godina u vrhu domaćih tvrtki u sektoru cestovnog prometa.

Imamo 265 registriranih voznih jedinica, a da nam ovog trenutka dođe i 100 vozača, za sve njih bilo bi posla. Samo to vam je dovoljan pokazatelj kakav problem imamo, kazao je Milan Vrdoljak, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke Ricardo čije je sjedište u Dardi.

Tvrtka je niz godina u vrhu domaćih tvrtki u sektoru cestovnog prometa, no muku muče s nedostatkom radne snage.

“To nije problem koji je nastao preko noći, niti se preko noći može riješiti, no mi držimo da moramo biti društveno odgovorni i vidjeti što mi kao poduzetnici možemo pridonijeti da društvu pružimo ruku i kažemo što mi trebamo napraviti da ljude koji su nezaposleni, da ih napravimo zapošljivim. Znam da oko zanimanja vozača vlada fama da kad sjednu u kabinu nema ih doma mjesec dana, ali nama nedostaju i vozači koji obavljaju loko dostavu, s radnim vremenom od 7 do 15 sati.

A mislim pritom da su u ovoj grani korektne plaće, u našoj tvrtki su u rasponu od sedam, pa i više od 15 tisuća kuna”, kazao je Vrdoljak, piše Glas Slavonije, prenosi N1.

Objava Tvrtka nudi plaće i više od 15.000 kn: Da nam dođe 100 ljudi, svi bi imali posla pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.