U TABELI PRONAĐITE SVOJU GODINU ROĐENJA I SAZNAJTE KAKVA SUDBINA VAS ČEKA: Jedan broj otkriva vašu budućnost i prošlost

Info

Broj 2

Druželjubiva osoba bez imalo agresije. Ne toliko ambiciozna, ali pedantna do najsitnijih detalja. Sjajni su u poslu koji rade, ali im ne leže uloge lidera. Najbolje doba njihovog života je od 45 – 47 godina. U ljubavi su vrlo pažljivi prema partneru. Više vođeni osJećanjima nego razumom. Ne teže previše materijalnim stavrima, ali teže finansijskoj ravnoteži. Zanimanje koje im leži povezano je sa odnosima sa javnošću, ljudima, prirodom ili poljoprivredom.

Broj 3

Rano postaju zreli i samostalni, ali u duhu su zauvek mladi i optimistični. Pozitivna, ali vrlo tvrdoglava i netolerantna osoba. Teško podnosi promJene. Najbolji starosni period je od 34 do 38 godine. Skloni su da žive od danas do sutra. Imaju sreće sa novcem, ali ga lako troše i ne znaju da štede. Idealni su u sledećim poslovima: učitelj, besJednik, pisac, muzičar.

Broj 4

Generalno pozitivna osoba, ali slabe volje i hrabrosti. Po prirodi ranjiva i vrlo ljubazna. Idealne godine su oko 38. Ove osobe su uglavnom izuzetno lIJepe. Teško im je stvoriti jake i dugoročne veze. Sa novcem su pažljivi i skoro nikada se ne zadužuju. Njihov posao iz snova je organizovanje slavlja i odnosi sa javnošću.

NASTAVAK OVDE