U TABELI PRONAĐITE SVOJU GODINU ROĐENJA I SAZNAJTE KAKVA SUDBINA VAS ČEKA: Jedan broj otkriva vašu budućnost i prošlost

Info

Broj 7

Ne suzdržava emocije, po prirodi optimista. Zna kako da ubedi ljude u nešto i odličan je govornik. Može čak i da bude čudan. Ovo je osoba koja voli da bude u centru pažnje. Sve analiziraju i paze na detalje, a život im se stabilizuje nakon 40 godine. Sami teško postižu ono što žele jer im nedostaje upornost. Vole slobodu i pažljivo biraju partnera. Odlični su pravnici ili bankari.

Broj 8

Veoma tvrdoglava osoba sa visokim samopouzdanjem. Ako ima bilo kakve stavove, onda ih je teško promeniti. Često nameće svoje mišljenje drugima. Izgleda veoma mirno, iznutra je snažna i mudra. Po prirodi je vuk, lider, vođa čopora sa visokim samopoštovanjem. Čudan u vezama, ali se mijenja kada stvara porodicu. Uspeh postiže prilično rano, veoma je zavisan od novca. U svom radu bira stabilnost i pouzdanost.

Broj 9

Veoma emotivna osoba. Vodi svjetao i zabavan život. Netolerantni i impulsivni. Sklona da krltikuje sve oko sebe. Očekuje previše od drugih. Menja partnere poput često, a po prirodi je idealista. Više cijeni duhovno od materijalnog. Idealne godine su srednjje. U ljubavi zna kako zavesti na prvi pogled. Što se tiče finansija, ide iz krajnosti u krajnost – ili ima malo ili puno. Odgovarajuća zanimanja su diplomatija, gluma, umjetnost.

AKO ŽELITE NA PRVOJ STRANI , MOŽETE OVDE