VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA AUGUST, KAŽU DA JE NAJTAČNIJI: Jednom znaku stižu PARE! ČEKA GA VELIKA SREĆA

Info

Pacov

Za Pacove će avgust biti jedan od najboljih mjeseci ove godine. Neće imati nikakve probleme, završavaće sve obaveze na vrijeme i imaće dovoljno vremena i da se opuste, uživaju, možda odu i na neki odmor.

Odnos s partnerom je pun harmonije, i kompromisi će biti prisutni sa obje strane. Ne postoji ništa što u avgustu može da poremeti vaš odnos. Zdravlje je u redu, prija vam ljeto i samo je važno da se čuvate jakog Sunca zbog glavobolja. Kada je novac u pitanju, imaćete ga više nego dovoljno, a moguć je i napredak u finansijskom smislu ako pažljivo poslušate nekog starijeg kolegu koji ima dobar savjet.

Bivo

Avgust neće biti najbolji mjesec, ali ne brinite, neće biti ni najgori. Imaćete mnogo obaveza zbog čega ćete biti pod stresom. Mogući su umor ili nervoza, ali ako znate da vam zvijezde ne “šalju” više nego što možete da preuzmete na sebe, dobro planiranje i organizacija biće ključni da iz avgusta izađete sa osmijehom na licu.

Novčana situacija biće malo zategnuta, jer odjednom imate nagomilane troškove koje bi trebalo namiriti. Nećete imati previše vremena za društveni život, pa ako niste u vezi, avgust nije mjesec kada ćete naći novu ljubav. Ako ste već u vezi, pazite da ne zapostavite voljenu osobu zbog obaveza.

Tigar

Slijede vam veliki izazovi na poslu, i ključno će biti da svakom od njih pristupite uz pozitivan stav. Ako se budete nervirali ili ulazili u konflikte, ništa neće biti riješeno. Vaš mir i koncentracija biće najvažniji jer nijedan od problema niste vi izazvali, ali samo vi možete da ih rešite. I ako sve uradite kako treba, očekujte napredak. Neka osoba na poslu može vam iznenada postati odličan saveznik u ovoj “borbi”.

Vrijeme sa porodicom i partnerom će vam biti mirna luka u koju ćete pobjeći od tog stresa. Isplanirajte mali odmor, romantičnu večeru ili porodično okupljanje koji će vas podsetiti šta je zaista važno u životu. Već krajem avgusta, problemi na poslu nestaju i stiže finansijski dobitak.

Zec

Pripazite na zdravlje u avgustu, iako inače ljeti nemate zdravstvenih problema. Obaveza će biti mnogo i moguć je stres, posebno ako ste tek započeli neki posao ili još uvijek studirate. Vaš unutrašnji balans je samo vaša odgovornost, i priuštite sebi redovan san, zdravu ishranu i fizičku aktivnost kako biste održali mentalnu ravnotežu neophodnu za sve izazove.

Partner će biti velika podrška tokom ovog mjeseca, davaće vam odlične savjete i kao da ćete se iznova zaljubiti jedno u drugo. Stub vašeg samopouzdanja biće vaš odnos sa voljenom osobom, gdhe će sve cvjetati i dobićete dodatnu snagu i energiju.

Zmaj

Sjajan mjesec za Zmajeve, u karijeri je moguć veliki napredak. Dobijate važne projekte, više odgovornosti, a osećate se kao da ste na vrhuncu sposobnosti i sve rešavate sa lakoćom. To primećuju svi oko vas i dive vam se. Uspeh i finansijski dobitak su vam zagarantovani.

Kada je ljubav u pitanju, budite oprezni, imate utisak da ste nešto propustili u odnosu s partnerom i niste sigurni kako da rešite problem. Komunikacija i poverenje biće najvažniji, očekuju vas razgovori koji mogu odlučiti budućnost vaše veze. Pripazite na zdravlje jer će ovo biti mjesec koji iziskuje mnogo truda i energije.

Zmija

Odličan mjesec i za Zmije, u svakom aspektu zvezde kažu da će sve biti kako želite. Ako niste u vezi, sledi vam zanimljivo poznanstvo tokom boravka u prirodi. Na poslu je sve kako treba, i fokus ovog meseca biće na vašem ljubavnom životu. Odličan je trenutak za podizanje veze na viši nivo i planiranje budućnosti. Oboje znate šta želite, i ostvarićete to zajedno! Zdravlje i finansijsko stanje su stabilni.

Konj

Na poslu će sve biti sjajno, lako ćete ostvarivati ciljeve i mnogi će se pitati kako vam to polazi za rukom. Nema nikakve tajne, zvijezde su na vašoj strani a vi ste spremni da svima dokažete koliko ste sposobni i energični. Očekujte povišicu ili napredak u karijeri krajem mjeseca, samo se pazite rizičnih investicija kao što je veća kupovina, bolje je sačekati jesen. Partner ima nešto što želi da vam kaže, i važno je da saslušate, to će omogućiti vašoj vezi da napreduje.

Ovca

Emocije vladaju vama u ovom mjesecu, i sve što kažete ili uradite biće utemeljeno na vašim osećanjima. To je opasna teritorija, osećate se prilično ranjivo i morate da pazite da emocije ne prevagnu i naprave vam haos u životu. Posebno se pazite na poslu, gde ne bi trebalo da vam “izleti” nešto što ne mislite zaista.

Avgust nije kritičan mjesec, ali će zahtjevati od vas da budete načisto s tim šta želite od života u svakom aspektu. Možda ne znate zašto se trenutno osjećate umorno ili čak tužno, razgovori sa ljudima koji vas vole će vam biti od velike pomoći. Samo nemojte da se povlačite u sebe jer je za rješenje ovih problema potrebna podrška bliskih osoba.

Majmun

Neka avgust za vas bude u znaku jednostavnosti. Jednostavne obaveze, jednostavna zadovoljstva, ništa nemojte komplikovati kako vam ne bi zamutilo put ka daljem napretku u svakom aspektu. Nemojte trošiti veće svote novca, jer krajem meseca stižu troškovi i trebalo bi da budete skoncentrisani na njih.

Na poslu se trudite da održite harmoniju sa kolegama, ne dozvolite da njihovi problemi ili mišljenje postanu važniji od zajedničkog cilja. Za veze je relativno nestabilan period, pa budite pažljivi i nežni prema partneru kako biste održali ravnotežu. U avgustu ništa ne bi trebalo da “lomite preko kolena”.

Petao

Dobro se pazite kada je novac u pitanju, jer zvezde nisu na vašoj strani ukoliko razmatrate nešto rizično. Na poslu će sve biti u redu, plovite po mirnoj vodi, ali baš to je ono što vas gura ka nekom riziku. Osećate nemir i želite malo uzbuđenja. Avgust, naročito druga polovina meseca, nije trenutak za to, može mnogo da vas košta.

Odnosi s partnerom su solidni, nema svađa ali nekako nema ni varnica. Sve ćete ovog meseca posmatrati novim očima i razmatrati kako da ga učinite zanimljivijim. Nemojte se zaletati jer ponekad naše misli navuku “maglu” preko lepih stvari koje su nam pred očima.

Pas

Posao vas iscrpljuje, iako ima napretka, osećate se kao da ste preuzeli više obaveza nego što ste sposobni da iznesete. Neko u vašoj okolini samo gleda i smeška se u sebi, jer radite i njegov deo posla. Probajte da otkrijete ko je ta osoba i ponovo vratite stvari u ravnotežu. Zvezde kažu, budite oprezni, ovo predviđanje možda se ne odnosi samo na vaše poslovno okruženje.

Novac vas pomalo brine, ali je potrebno da o njemu popričate sa osobom kojoj verujete. Dobićete dobar savet koji vam polovinom avgusta donosi lepo iznenađenje. Pripazite na zdravlje, moguće su lakše povrede pri fizičkoj aktivnosti ili migrene.

Divlja svinja

Sjajan mesec za ovaj znak. Vašem profesionalizmu se divi cela okolina i nadređeni vas razmatraju za unapređenje. Vaše finansije su sjajne, uspeli ste prethodnog meseca da umanjite troškove i u avgust ulazite sa ušteđenom svotom. Moguće je da vam stiže i povišica ili neki bonus! Dobro razmislite kako ćete ugoditi sebi sa tim novcem. Deo ipak ostavite na stranu jer zvezde kažu, mali višak biće dobrodošao i u septembru. Možda ćete morati da kupite neki poklon ili zamenite nešto u kući, i onda će vam taj novac dobro doći. U ljubavi je sve sjajno, partner i vi ste na istoj talasnoj dužini i ovaj mesec posvetićete uživanju. Ako niste išli na odmor, idite u avgustu!

(MONDO)