(VIDEO) POTUKLI SE EKO ČETNICI I NEW AGE ČETNICI na humanitarnoj izložbi u Novom Sadu

Extra

Iz Fondacije Novi Sad 2022. su potvrdili medijima da je došlo do “kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba između nekoliko posjetitelja”, te su dodali kako su sudonici incidenta 15-ak minuta prije sukoba zamoljeni da napuste prostor Kreativnog distrikta gdje je bila izložba jer su lijepili naljepnice preko postavki na izložbi o Velikom Limanu.

Kako piše Blic dvije sukobljene skupine četnika sukob su nastavile na društvenim mrežama gdje su se nastavili vrijeđati.

Dodaju kako je policija izašla na intervenciju nakon tučnjave te uzela izjave od okupljenih i sudionika, ali nije poznato je li itko procesuiran niti je li pokrenut kakav postupak.

Nije poznato ni tko je lijepio naljepnice, no Blic piše kako je osnivač grupe Eko četnici Aleksandar Malešević napadnut od strane admina stranice “Diler istine” i Stefana Čolovića, poznatijeg na društvenim mrežama kao Princ Banjice, a obojica se navode kao pripadnici grupe Nju Ejdž četnici.

Objava (VIDEO) POTUKLI SE EKO ČETNICI I NEW AGE ČETNICI na humanitarnoj izložbi u Novom Sadu pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.