(VIDEO) SEVERINA RAZBJESNILA SRBE: Traže zabranu ulaska u Srbiju zbog poruke crnogorskom narodu

Extra

Pjevačica Severina Vučković našla se na udaru korisnika društvenih mreža jer je na nastupu, koji je održala u Crnoj Gori, javno podržala Crnogorce, što je mnogim Srbima zasmetalo, piše Kurir.

Naime, na posljednjem koncertu koji je održala u sklopu svoje ljetne turneje, a na kojem je publici otkrila i da joj je vraćeno skrbništvom nad sinom Aleksandrom Popovićem, ona je tijekom pjesme “Rođeno moje”, očigledno, ponesena emocijama, uputila poruku crnogorskom narodu.

“Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas netko dira!”, poručila im je pjevačica, a publika se oduševila.

Zabranili bi joj ulazak u Srbiju

Brojni korisnici društvenih mreža iz Srbije tu njenu poruku shvatili su u političkom kontekstu. Neki od njih otišli su toliko daleko da su čak predložili i zabranu ulaska Severini u Srbiju.

No, pjevačica se ne obazire na to. Ona je na svom Instagramu podijelila fotografije koje su nastale prije koncerta u Crnoj Gori. Severina je zablistala u kratkoj svijetloj čipkastoj haljini s ubojitim dekolteom.

“U međuvremenu”, napisala je Severina u opisu objave, a obožavatelji su ostali očarani njenom mladolikošću i ljepotom.

Objava (VIDEO) SEVERINA RAZBJESNILA SRBE: Traže zabranu ulaska u Srbiju zbog poruke crnogorskom narodu pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.