Vojislav odredio ROK TRAJANJA ženama

Extra

Ništa ne zabavlja Vojislava iz Srbije više od određivanja “roka trajanja” ženama.

Naravno, time se uglavnom bave tipovi koje u kuhinji čeka mama sa ručkom. Oni drugi imaju pametnija posla, poput provođenja vremena sa drugim ženama osim njihove majke.

A prosječan muškarac u Srbiji, kaže izvjesni Vojislav na Tviteru, ženu “otpisuje” poslije 30. godine.

– Ako si prešla 30 a pogotovo 35 ni jedan normalan te neće, tj nema koristi od tebe, tj ne možeš da se porediš sa devojkom od 20ak godina, tj. teško da ćeš moći roditi decu, možda jedno dete…

Ovaj komentar izazvao je različite reakcije, javilo se i par muškaraca koji podržavaju ovaj stav. Rasprava se dalje zahuktala i dok ovi muškarci tvrde da serviraju neugodnu istinu ženama,  prepirka i dalje traje

“Vidim da je nepopularno mišljenje, ali je tačno da devojke kada napune 30 drastično im opada vrednost i sa svakom godinom posle tridesete se smanjuje šansa da nađu krštenog muškarca. Jer su svi koji valjaju već zauzeti. U suštini, uloge se menjaju i taj trend je veoma uočljiv na Tinderu”, napisao je jedan.

Pošto su su žene usprotivile, drugi je dodao: “Izvukli smo se da zagorčavamo život sredovečnim ženama neugodnim istinama”.

I dok im dame poručuju da treba da idu da žive u pećini sa takvim razmišljanjem, te da ima muškaraca koji žene ne posmatraju ako “pokretne materice”, muškarac koji je započeo čitavu ovu raspravu ima još nešto da kaže.

Ja sam muško. Muškarci drže ključ od vrata braka, a žene od se*sa. Dok god sam ja muško, ja sam taj koji će da bira da li da se ženim ili ne, a ne neka tamo reko 30, preko koje je prošlo pola grada i sad hoće da smiri. Je*iga, tako to ide”.

Za kraj, žene su im poručile da tako uglavnom razmišljaju muškarci koji se i dalje “drže mami za suknju”, tj. žive sa roditeljima i u životu nisu ni imali devojku.