ZAGORJE: Učenik kojem otac nije dozvoljavao nositi masku ISPISAO SE IZ ŠKOLE

Extra

Učenik koji nije htio nositi masku, ispisao se iz škole u Krapinskim Toplicama. Tu informaciju potvrdio je za Zagorje.com ravnatelj OŠ Krapinske Toplice, Samson Štibohar.

– Roditelji učenika jučer su u popodnevnim satima zatražili ispisnicu za svojeg sina, učenika osmog razreda. Kako na to imaju pravo, to smo im odobrili. Koliko znam, učenik će od danas ići u školu u Velikom Trgovišću – rekao je ravnatelj koji nije želio iznositi pojedinosti jer, kaže, to spada u sferu profesionalne tajne.

Podsjetimo, učenik osmog razreda OŠ u Krapinskim toplicama mjesec dana nije pohađao nastavu jer nije htio nositi masku dok prolazi školskim hodnicima. Zbog toga je i skupina nezadovoljnika danima prosvjedovala ispred škole, piše Zagorje.com.

Podsjetimo, Nikola Gaćina i njegov otac Kristijan danima su prosvjedovali pred školom uz potporu desetak prosvjednika jer otac nije dozvoljavao dječaku nošenje maske, koja je u toj školi obavezna na školskim hodnicima, no ne i u učionici.

Objava ZAGORJE: Učenik kojem otac nije dozvoljavao nositi masku ISPISAO SE IZ ŠKOLE pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.