APSURD! Gradonačelnica Supetra: Jedini ginekolog u Supetru ostao je bez interneta i telefona jer Dom zdravlja SDŽ nije platio račune

Extra

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković na Facebooku je pozvala županijski Dom zdravlja da plati račune, jer je tvrdi, jedina ginekološka ordinacija na Braču ostala bez interneta i telefona.

– Jutros je 67 pacijentica obrađeno u ginekološkoj ambulanti Supetar bez interneta i pristupa medicinskoj bazi od strane ginekologa koji je navršio 70 godina i koji i dalje vodi brigu za 4.427 bračkih žena. Jer nema drugi tko.

Istoj je isključen internet i telefon zbog višemjesečnog neplaćanja računa od strane Doma zdravlja SDŽ. Ovim putem molim Dom zdravlja SDŽ da plati račune interneta za ginekološku ordinaciju u Supetru jer ako “nemaju staklenu kuglu da vide točan datum kada nekoga treba uputiti na specijalizaciju, hoće li specijalizantica točno u roku 5 godina završiti specijalizaciju i hoće li Ministarstvo zdravstva doktoru i privatnoj ordinaciji produžiti rad nakon 65 godina” ne treba im staklena kugla da znaju što će se desiti nakon neplaćanja računa.

Molim da se računi hitno plate i osposobi ordinacija za takav kakav rad jer se nadam da vam je organizacija toliko sposobna, napisala je Marković, piše Dalmacija News.

Objava APSURD! Gradonačelnica Supetra: Jedini ginekolog u Supetru ostao je bez interneta i telefona jer Dom zdravlja SDŽ nije platio račune pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.