Bez Vajta nekoliko meseci i Davidovac loše

Extra












Pobeda je velikim delom u senci povrede Erona Vajta, a osim odličnog Amerikanca, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić u nedelju neće moći da računa na još nekoliko igrača.

“Odigrali smo utakmicu protiv Panatinaikosa u subotu, nažalost dogodila se povreda Erona Vajta koji je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci.

Nažalost, sinoć je povredu doživeo i Davidovac, Dobrić ima još 10-ak dana mirovanja, Simonović takođe ne može da igra… Pokušaćemo da odigramo protiv Bajerna što je bolje moguće sa željom da iskoristimo tu utakmicu kako bi na najbolji način proanalizirali novonastalu situaciju u kojoj smo se našli, svakako nije bilo planirano da odigramo ovu utakmicu u takvim okolnostima” rekao je trener crveno belih.

Osvrnuo se još jednom na Vajta.

“Eron Vajt je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Iskreno se svi nadamo da će njegov oporavak posle skidanja gipsa biti što kraći, a na nama je da pokušamo da premostimo taj period bez Vajta na najbolji mogući način”, rekao je Radonjić.

Utakmica za prvo mesto na Magenta Sport Kupu između Crvene zvezde i Bajerna igra se u nedelju od 18 časova uz direktan prenos na RTS.

Ekipa se u Beograd vraća u ponedeljak i nastavlja pripreme za početak sezone pred put u Grčku koji sledi u sredu u večernjim časovima.

Izvor: nova.rs