Bira se najbolji radnik u Hrvatskoj: Nagrada je 100.000 kuna, a evo kako je možete osvojiti

Extra

Ako imate radnika na svojemu poslu koji se posebno ističe po marljivosti, zalaganju i odnosu prema radu, onda bi on mogao osvojiti nagradu u iznosu od 100.000 kuna. Riječ je o projektu Mali svjetionik koji svake godine daje nagradu onim najboljima.

“Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha naše nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost već i u sadašnjost”, stoji u priopćenju društveno odgovornog projekta Mali svjetionik.

Nagrade za drugo i treće mjesto

U tome projektu šira javnost prijavljuje i putem SMS glasanja bira najboljeg radnika u Hrvatskoj, a cijeli projekt organiziraju i potiču tvrtke Mazars i Tim Kabel, sa Udrugom Partner te zakladom Rhema, piše Poslovni.hr.

Postoje i nagrade za drugo i treće mjesto u iznosu od 10 i pet tisuća kuna. Prošlogodišnja najbolja radnica je zaposlenica Tiska Ivanka Pole, koja je tako zaslužila 100.000 kuna u gotovini.

Prijave se ove godine primaju do 26. rujna, glasanje za najbolje između top 10 kandidata je od 25. listopada do 7. studenoga, a proglašenje najboljeg radnika 12. studenoga.

Objava Bira se najbolji radnik u Hrvatskoj: Nagrada je 100.000 kuna, a evo kako je možete osvojiti pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.