BUJANEC “UKRAO” GOSTA STANKOVIĆU: Večeras u Bujici sve o “Desantu na Cetinje”

Extra

Prije dva dana Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije NU2 napisao da mu u goste stiže “boksač, pa izbacivač, pisac i politički komentator”. Dodao je da njegov gost ima sve kvalifikacije za emisiju, te izazvao velik interes javnosti, a dan kasnije je objavio i o kome se radi.

Stankoviću u nedjelju u goste ravno iz Cetinja stiže pisac Milorad Popović, a u emisiji će se razgovarati o događajima u Crnoj Gori. U biografiji crnogorskog pisca stoji da je autor više knjiga poezije i dvije knjige eseja na temu crnogorskog nacionalnog pitanja. Djela su mu prevođena na brojne strane jezike. Napisao je romane Karnera i Čovjek bez lica, a u mladosti je bio boksač.

Dopisni je član Europske akademije poezije, čije je sjedište u Luksemburgu. Wikipedia navodi da je Popović predsjednik Crnogorskog društva nezavisnih književnika te urednik časopisa za književnost, kulturu i društvena pitanja Ars.

No Popovića već večeras, u petak, možete gledati u – Bujici Z1 televizije, urednika i voditelja Velimira Bujanca!

“Zbog izvanredne situacije u Crnoj Gori, susjednoj zemlji koja je na rubu građanskog rata, nakon dramatičnih zbivanja na Cetinju, u zagrebačkom studiju Z1 televizije, u prvoj Bujici nove sezone, ekskluzivno gostuje – Milorad Popović, predsjednik Crnogorskog društva nezavisnih književnika!”, poručuje u najavi emsije Velimir Bujanec.

“Početak nove sezone Bujice najavljen je za ponedjeljak, 13. rujna ove godine, međutim, zbog burnih događaja i velikog interesa gledatelja u Hrvatskoj, ali i šire, zbog stotina poziva, mailova i poruka, kojima smo doslovce bili bombardirani proteklih dana, odlučili smo s novom sezonom krenuti nekoliko dana ranije – u petak 10. rujna 2021. godine, s početkom u 20:05.

Večeras u Bujici možete pogledati što gospodin Popović iz prve ruke kaže o desantu na Cetinje, incidentima u režiji SPC-a, kako gleda na odnose Hrvatske i Crne Gore, što misli o Porfiriju i njegovom zagrebačkom kružoku, a što o ‘srpskom svetu’ i novoj velikosrpskoj agresiji koju predvode Vučić, Vulin i vrh SPC-a. Milorad Popović 90-ih se žestoko protivio agresiji na Republiku Hrvatsku, a ratne godine proveo je u egzilu u Zagrebu.
BUJICA JE NA PROGRAMU VEČERAS U 20:05!

Pratite nas na Z1 televiziji, partnerskim platformama i televizijama u Domovini, BiH i iseljeništvu. Sezona 2021./2022. je trinaesta odkako se emitira Bujica, a do sada je snimljeno ukupno 1.625 emisija…”, poručuje ekipa emisije Bujica.

 

Objava BUJANEC “UKRAO” GOSTA STANKOVIĆU: Večeras u Bujici sve o “Desantu na Cetinje” pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.