Dječak ubio majku, oca, sestru i dva psa, pa ih fotografirao i sve objavio na društvenim mrežama

Extra

Petnaestogodišnji dječak iz Teksasa ubio je svoju obitelj i dva psa, a zatim je objavio uznemirujuće slike njihovih tijela na društvenim mrežama pa počinio samoubojstvo kad je stigla policija, javlja Daily Mail.

William Quince Colburn III oglasio se na društvenim mrežama gdje je priznao da je ubio svoje roditelje i sestru i zaprijetio da će izvršiti još nasilja u neimenovanoj školi.

Objave su dovele lokalne policajce do njegove kuće za kampere u Aransas Passu gdje su ga pokušali nagovoriti da se preda, ali je tinejdžer ipak počinio samoubojstvo.

Unutra su pronašli 63-godišnjeg Williama Colburna ml., 53-godišnju Janu Colburn, Colburna III i 13-godišnju Emmu Colburn.

Potpuno slomljeni

Mahria Batts, koja je u pucnjavi izgubila roditelje i braću, rekla je da je za tužnu vijest saznala ujutro na majčin rođendan. “Jutros smo se svi probudili uzbuđeni kako bismo majci čestitali 53. rođendan”, napisala je Batts na stranici GoFundMe. “‘Umjesto toga, shrvani smo vijestima koje su nas slomile do srži.”

Batts je rekla da ne može shvatiti zašto je došlo do ubojstva. “Kao što možete zamisliti, ovo nam je trenutno teško”, rekla je. “Ovo nije nešto što smo ikada mislili da će se dogoditi. Povrijeđeni smo. Ne možemo shvatiti. Izgubljeni smo. Ljuti smo. ‘

Da nije bilo “brze akcije” web stranice društvenih mreža i drugih tinejdžera u grupi u kojoj je objavljena prijetnja, policija je izjavila da je moglo doći do još tragičnijeg događaja, prenosi Danas.hr

“Nisam siguran koju je školu planirao napasti, ali je za to sigurno imao oružje i streljivo”, rekao je šerif Oscar Rivera te dodao da je imao barem dva pištolja i pušku.

Objava Dječak ubio majku, oca, sestru i dva psa, pa ih fotografirao i sve objavio na društvenim mrežama pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.