EVO KAKO IZGLEDA MAJKA MAJE MARINKOVIĆ – RADI U BANCI NA ŠALTERU: Oblači se slično kao i NJENA kćerka

Zanimljivo

Iako se o biološkoj majci Maje Marinković ne zna puno, ona je često spominjana u rijalitiju “Zadruga” upravo od strane njene kćerke. Ono što je do sada poznato javnosti jeste da njih dvije nikada nisu imale blizak odnos, jer je Maja odrastala sa ocem Takijem.

Na internetu su se sada pojavile slike na kojima jasno možete vidjeti da je sličnost između Maje i njene majke i više nego očigledna, pa čak i u načinu odijevanja.

Jedini podatak koji je poznat o majci Maje Marinković jeste da radi na šalteru banke i da je izolovana od javnog svijeta.

Kontroverzna učesnica “Zadruge” jednom prilikom ispričala je da ju je majka ostavila kad je bila veoma mala, te da ju je odgajao i vaspitao njen tata.

Maju je majka, kako je učesnice ispričala, dobila iz četvrtog puta, nakon što su joj ukrali sina, a onda je imala i dva pobačaja. Kada je bila inflacija, Majinoj majci su ukrali dijete, a rekli su joj da je umro dva, tri dana poslije rođenja i nikad joj ga nisu pokazali, ispričala je učesnica “Zadruge”.

– Poslije njega je imala dva spontana. Poslije sam došla ja na svijet. Njena majka nije voljela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovjek. Bile smo jedno vrijeme dobre, jedno pet mjeseci. Poslije smo počele da se svađamo – ispričala je Maja tokom jedne od prethodnih sezona u Zadruzi.

Na slikama koje su se pojavile na internetu sličnost između Maje i njene majke je i više nego očigledna.

dq9k9kpturbxy83otm0yzgzzmnkntgymtmzmgrjzjizntuyndi5mzu0zi5wbmeqgaewbq

bjik9kpturbxy9kmjzhzdfjmmy5mwnlndlizwuwyzliotjmodc4mwu0oc5wbmeqgaewbq

adqk9kpturbxy9lmwjhm2ywmjgynjg5mwi4mzywytawzdvmytgwnwm5ys5wbmeqgaewbq

(pulsonline)