ZVEZDAN TERZIĆ SE HITNO OGLASIO! Generalni direktor Zvezde najavio promene na “Marakani”

Extra

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su iz Lige šampiona u trećem kolu kvalifikacija od moldavskog Šerifa (1:1, 0:1) i tako drugu godinu zaredom neće igrati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana se oglasio dan nakon eliminacije iz najelitnijeg evropskog takmičenja i rekao da razočaran nastupom u dvomeču protiv Šerifa.

– Razočaran sam. I kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Šerifa u dve utakmice. Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab, ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu. Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas – započeo je izjavu Terzić.

Što se kritika tiče one su na mestu, a konkretni potezi videće se tek posle Kluža.

– Svi zaslužujemo kritike jer Crvena zvezda ne sme da izgleda onako kao sinoć. Sada moramo da budemo hrabri i pametni, da se fokusiramo na utakmice sa rumunskim Klužom i da peti put zaredom izborimo plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja. Posle toga ćemo da napravimo ozbiljnu analizu da vidimo gde se grešilo i donećemo adekvatne odluke – dodaje generalni direktor crveno-belih i dodaje:

– Crvena zvezda se neće sakrivati iza objašnjenja ni zbog sebe ni zbog armije vernih navijača, već će kao i uvek tražiti rešenja, da zaigramo onako kako Zvezda zaslužuje i budemo tamo gde pripadamo, a to je društvo najboljih.

Izvor: Alo.rs