Ivana Paradžiković ima novi posao: Gledatelji došli na svoje, evo gdje će se pojaviti…

Extra

Pet mjeseci nakon što je napustila emisiju “Provjereno”, čija je bila urednica i voditeljica, Ivana Paradžiković (40) nastavlja svoju karijeru na televiziji. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, ona će uskoro na novom regionalnom televizijskom kanalu uređivati i voditi istraživački format sličan “Provjerenom”.

Navode kako je riječ o news kanalu koji će pokrivati aktualnosti s područja zemalja regije. Prezentacija imena i koncepta trebala bi se dogoditi na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju, koji će se održati od 23. do 26. rujna.

Kanal će se, piše Slobodna, emitirati putem telekomskih operatera i interneta, a očekuje se da bi s radom trebao početi krajem ove godine.

Paradžiković nije željela otkrivati detalje o svom novom poslu. “Kada bude vrijeme za izjave, rado ću je dati”, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Šokantan odlazak ‘preko noći’

Podsjećamo, u svibnju je izašla vijest da je Ivana raskinula ugovor s Novom TV, gdje je uređivala i vodila emisiju “Provjereno”. To je mnogim gledateljima teško palo jer je lijepa voditeljica i urednica godinama bila jedno od omiljenih lica na domaćoj televiziji.

“Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, kazala je tada Paradžiković.

Njezin je odlazak usred televizijske sezone i doslovno preko noći šokirao gledatelje. Usprkos brojnim medijskim nagađanjima, o razlozima raskida ugovora nikad nisu progovorili ni Ivana ni Nova TV.

Objava Ivana Paradžiković ima novi posao: Gledatelji došli na svoje, evo gdje će se pojaviti… pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.