ODVRATNO! Pogledajte kako je Tomislav Klauški komentirao smrt troje nedužne dječice, i tko mu je lajkao tweet!

Extra

Postoji li nešto niže i podlije nego iskoristiti smrt troje nedužne djece koja do zadnjeg trenutka nisu sumnjala u namjere svog oca psihopata za dokazivnanje neke svoje poante, ideološke obračune s neistomišljenicima, i pljuvačinu po ljudima druge vjere i drukčijih uvjerenja?

Teško, no “kolumnistu” poznatom po hejterskim tekstovima i moraliziranju bez pokrića u vlastitom životu, Klauškom, je uspjelo: “Jesu li molitelji molili za ovu ubijenu djecu”, napisao je Klauški na Twitteru. Među ostalima, tweet mu je lajkala Dalija Orešković, osoba koja je promijenila tok povijesti u Hrvatskoj srušivši vladu Tima Oreškovića odlukom da se Tomislav Karamarko nalazi u potencijalnom sukobu interesa zbog prijateljstva s Jozom Petrovićem, bivšim predsjednikom uprave INE.

Molitelji, naravno, mole za djecu, a molit će i za duše Klauškog i Dalije Orešković kad dođe vrijeme. Iako, uz ovakav stav, upitno je hoće li one biti uslišane.

 

Objava ODVRATNO! Pogledajte kako je Tomislav Klauški komentirao smrt troje nedužne dječice, i tko mu je lajkao tweet! pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.