Otac vlastitim rukama udavio troje malodobne djece – Policija objavila detalje strašnog zločina u zagrebačkim Mlinovima

Extra

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je u noćnim satima pronašla troje najvjerojatnije ugušene djece i njihova oca koji je pokušao počiniti samoubojstvo, doznaje se u subotu u policiji.

Policija je objavila priopćenje s detaljima tragedije koje prenosimo u cijelosti.

“Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja.

Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku”, izvijestili su iz zagrebačke policije.

Objava Otac vlastitim rukama udavio troje malodobne djece – Policija objavila detalje strašnog zločina u zagrebačkim Mlinovima pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.