OVO NIJE ISTA ŽENA, POGLEDAJTE KAKO NADEŽDA SADA IZGLEDA: “Mora mijenjati ličnu kartu”, transformacija sve iznenadila

Info

Nadežda Biljić kada je započela svoju muzičku karijeru bila je plavuša, a takva je ušla i u rijaliti.

Pjevačica je riješila da napravi promenu pa se podrvrgla estetskim korekcijama lica, a sada je promijenila i frizuru.

Pogledajte kako ona izgleda sada, pa nam recite da li se slažete sa mišljenjem mnogih da Biljićeva izgleda potpuno drugačije nego ranije.

Podsjetimo, Nadežda sa bivšim rijaliti učesnikom ima sina Longa, od kog se ne razdvajaju i sve češće njegove fotografije objavljuju na Instagram.

BONUS

POUČNA PRIČA: Čovjek i mačka

Neki starac je sjedeći na obali rijeke primjetio mačku kako se davi u vodi. Odlučio ju je spasiti. Pružio je ruku prema njoj, no mačka ga je ogrebala. Te je povukao svoju ruku nazad. Ipak, ponovo je pružio svoju ruku prema mački.

Ali ga je mačka ponovo ogrebala, te je opet vratio ruku nazad.

Trenutak kasnije ponovo je pokušavao da je izvuče iz vode. Čovjek koji se nalazio u blizini mu doviknu: “O starče, zar nisi naučio lekciju iz prva dva puta, pa pokušavaš i treći put da je spasiš?”

Starac nije obraćao pažnju na njegove riječi, te je nastavio da je spašava, sve dok mu to nije uspjelo.

Nakon toga je prišao tom čovjeku, te mu tapšući ga po ramenu reče: “Sine moj, u prirodi mačke je da grebe, a u mojoj prirodi je da volim i suosjećam sa drugim.

Zbog čega želiš da mačkina priroda nadjača moju? Sine moj, ophodi se prema ljudima shodno tvojoj prirodi, a ne shodno njihovoj bez obzira na to kakvi su i koliko puta su te povrijedili. I ne slušaj glas onoga koji ti govori da zapostaviš svoj.