PA GDJE JE KRAJ? NOVO UBOJSTVO U ZAGREBU!

Extra

Novo ubojstvo u Zagrebu. Muškarac bez znakova života pronađen je jutros u 9.41 sat na stazi pored parkirališta kod Ulice Cvijete Zuzorić na zagrebačkim Krugama.

– Prema dosad prikupljenim informacijama svemu je prethodio fizički sukob s nepoznatim muškarcem za kojim policija intenzivno traga. U tijeku je policijski očevid – kažu iz PU zagrebačke.

Beživotno tijelo nađeno je na puteljku iza stambene zgrade kojim đaci prolaze u školu, a građani prema pothodniku za tramvaj. Riječ je o mjestu koje se nalazi na 50-ak metara od Avenije Marina Držića.

Uz tijelo nesretnog 66-godišnjeg muškarca neutješnoj je cvilio njegov pas mješanac s kojim je jutros krenuo u šetnju. Prema pričanjima svjedoka krenuli su ustaljenom rutom, no navodno je došlo do neke prepirke s muškarcem koji je bio na biciklu.

Što se dogodilo u tom trenutku zagrebački kriminalisti još uvijek istražuju.

– Vidio konkretno događaj nisam, ali sam čuo svađu. Bio sam kod svog auta, nekoliko desetaka metara dalje, uz zgradu, i mislio sam da dolazi buka iz obližnjeg centra. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, a prva koja je uočila muškarca na pločniku bila je jedna žena. Nesretnik je ležao na boku, imao je veliku ozljedu glave i krvario je, ali me najviše šokirala boja kože, bila je crna, rekao je za Jutarnji list jedan od pokojnikovih susjeda iz kvarta Ivica Talan.

Dodao je potom, s obzirom na to da je uz beživotno tijelo bio i njegov pas mješanac, zbog nastale situacije prvo nikome nije dao da priđe svome gazdi.

Tijekom očevida je na mjesto događaja stigla i Hitna kako bi ukazala pomoć užem članu pokojnikove obitelji.

Objava PA GDJE JE KRAJ? NOVO UBOJSTVO U ZAGREBU! pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.