POLICIJA DOBILA SNIMKU: Traži se biciklist ubojica!

Extra

Kao da vikend u Zagrebu koji je ostao obilježen jednim od najgrozomornijih zločina otkako je Hrvatske, koji se nadovezao na misteriozno ubojstvo u tramvaju nije bio dovoljan, crni niz nastavio se u ponedjeljak ujutro kada se dogodilo novo ubojstvo.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik, 66-godišnjak je bio u šetnji sa svojim psom kada je došlo do svađe s biciklistom koji je pored njega prolazio, a verbalni sukob brzo je prerastao u fizički obračun.

Službenice obližnjeg ureda su ispričale medijima da su vidjele kako biciklist više puta udara muškarca koji je potom pao na tlo.  Nepoznati biciklist je pobjegao, no one su ga snimile, a ta snimka je predana policiji i trebala bi pomoći u otkrivanju ubojice.

Jedan od susjeda, Ivica Talan kazao je kako je sa sinom popravljao automobil kad je čuo muške glasove, ali riječi nije razaznao. S obzirom na to da je to potrajalo, krenuo je prema mjestu odakle su dolazili glasovi.

Kada je stigao, ugledao je muškarca kako nepomično leži na boku. Glava mu je bila puna krvi, a Talan je rekao da mu se nije mogao približiti jer uznemireni pas koji se nalazio pored njega nikog nije puštao blizu. Hitna je, nakon što su došli na mjesto događaja, mogla samo konstatirati smrt.

Objava POLICIJA DOBILA SNIMKU: Traži se biciklist ubojica! pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.