Maja Šuput problijedila kad je vidjela tko joj je došao na Supertalent: ‘Vi se mene ne sjećate?’

Extra

U prvoj epizodi showa “Supertalent” predstavio se bračno-glazbeni par Bianca i Roman. On je odlučio pjevati pjesmu Franka Sinatre “My way” dok ga je Bianca pratila na violini. Nastup se nije svidio žiriju te su dobili četiri iksa. Zatim su se sukobili sa žirijem. Među prvima se obratio Maji Šuput.

“Vi se mene ne sjećate, jel’ da? Ugostiteljska škola, grupa EnJoy, Maja Šuput snima spot i dolazi idiot i pjeva joj ‘Lipa si, lipa’, vi se toga ne sjećate? Prije puno godina”, objasnio joj je Roman, no Šuput je i dalje ostala zbunjena.

Maja ga je zatim zamolila da predstavi svoj talent, a Roman je svojim odgovorom izbacio i Martinu Tomčić iz takta.

Svojim ponašanjem zaprepastio Maju Šuput

“Ja nemam nikakav talent, došao sam raditi”, kazao je pa se obratio Martini.

“Vi biste se trebali zvati ‘superrad’, vi ste puno radili u životu pa znate o čemu pričam”, poručio joj je, a ona mu je dala iks.

“Jednostavno ne pjevate dovoljno dobro da biste prošli dalje”, objasnila je Maja. Žiriju je zasmetalo njegovo neprestano upadanje u riječ, a oglasila se i njegova supruga Bianca, prenosi Hot.hr

“Da se razumijemo, ja sam doktorirala glazbu. Što se tiče ponašanja, slažem se da nije u redu, što se tiče pjevanja, niste kompetentni da to kažete”, kazala je Bianca, a zatim je sa suprugom otišla s pozornice.

Objava Maja Šuput problijedila kad je vidjela tko joj je došao na Supertalent: ‘Vi se mene ne sjećate?’ pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.