PREMIJERKA U JUTARNJEM OTKRILA SVE! Obratiću se nakon sednice Kriznog štaba, građani će saznati sve

Extra

Premijerka Ana Brnabić je gostujući u Jutarnjem programu na televiziji Pink otkrila šta će se dešavati na sednici Kriznog štaba

“Nakon sednice Kriznog štaba ću se ja obratiti medijima. Moj stav je da je država uradila mnogo više nego što su uradile sve države u svetu, izgradili smo tri bolnice, to je više od 2.000 kreveta. Nova kovid bolnica u Novom Sadu je bolja od one u Batajnici, najbolja moguća nega je ostvarena za naše građane”, ističe premijerka Brnabić.

Premijerka ističe da smo odmah nakon Velike Britanije nabavili vakcine.

“Imamo 4 vrste vakcine, stiže nam i peta uskoro. Sistem organizacije nam je savršeno organizovan. Nabavili smo najmodernije lekove koji mogu pomoći pacijentima. Ne možemo govoriti o merama koje su bile na snazi pre vakcina. Individualna odgovornost je najbitnija. Vakcinisani mogu da se zaraze, ali će ih snaći lakši oblik. Nivo hospitalizacije je niži nego ranije. Najvažnije je da se škole nastave”, zaključila je Brnabić.

“Pogodila me je mnogo vest o njenoj smrti, preminula je od korona virusa… To je neki žal za mene, toliko je mnogo lako bilo spasiti nečiji život, ali eto. Navikli smo da je stalno viđamo, a sada je više nema”, rekla je Ana Brnabić.

Izvor: Alo.rs