Prije nekih mjesec dana otišao muž na pregled kod doktora

Prije nekih mjesec dana otišao muž na pregled kod doktora

Info

“Prije nekih mjesec dana otišao muž na pregled kod doktora. Od tada postao je zabrinut, povukao se u sebe, šuti, ništa ne govori, a skoro pola noći bi proveo na internetu, ne spava, vidi se na njemu da nešto nije uredu, da ga nešto muči.Na svako moje pitanje, samo mi odbrusi, nije ništa, pusti me. Počela sam se brinut. Trajalo je to nekako sedam dana, dok ga nisam doslovno za uši povukla, posjela na kauč i rekla “slušaj, šta je, o čemu se radi, ne mogu te tako više gledat”

On me samo onako tužno pogleda i kaže “kada sam se vraćo od doktora…”Prije nekih mjesec dana otišao muž na pregled kod doktora. Od tada postao je zabrinut, povukao se u sebe, šuti, ništa ne govori, a skoro pola noći bi proveo na internetu, ne spava, vidi se na njemu da nešto nije uredu, da ga nešto muči.

Na svako moje pitanje, samo mi odbrusi, nije ništa, pusti me. Počela sam se brinut. Trajalo je to nekako sedam dana, dok ga nisam doslovno za uši povukla, posjela na kauč i rekla “slušaj, šta je, o čemu se radi, ne mogu te tako više gledat”!On me samo onako tužno pogleda i kaže “kada sam se vraćo od doktora, čujem zujanje u motoru, svratim u mehaničara, otišla turbina na Golfu, nova 700, reparirana 350 eura!”E ako ga tada nisam ubila neću nikad!

(Izvor: Ispovesti.com)