CAR NE PRESTAJE DA PRIČA O DEJANU, DALILA IZGUBILA KONTROLU: Otkrila TAJNE INFORMACIJE o burmi i kugli, bubice sve snimile (VIDEO)

CAR NE PRESTAJE DA PRIČA O DEJANU, DALILA IZGUBILA KONTROLU: Otkrila TAJNE INFORMACIJE o burmi i kugli, bubice sve snimile (VIDEO)

Info

U toku emisije Dalila Dragojević i Filip Car su započeli razgovor u pušionici i pokušali da riješe svoje probleme.

Oni su prvo komentarisali zadrugare koji su ih napali za crnim stolom, a onda započeli razgovor o Dejanu Dragojeviću:

Ti si puno veći rizik unijela ulazeći u vezu sa mnom, nego što si ostavila njega. Ako je pretrpio to što je pretpio i to kaže da neće da se vrata na to i da je gotovo. A ne onako zavučeš, pa provučeš jer pametnom čovjeku uskačeš u stomak. Tebi je povuci, potegni. Kažeš meni je bilo lijepo, neke stvari koje su ti bile ružne za sebe kažeš da je lijepo… Šta je na kraju je li bio pakao ili tuga. Meni je on od početka, čim je započeo par stvari, ja to nikada neću zaboraviti. Znam ja to. To su stvari u kojima on svjesno radi neke stvari.

Nama su jedini problem bile te poruke sa onom osobom, on pričao o ovoj kugli kao ja okrećem, gluposti – pričala je Dalila.

Po meni i za mene on skače u stomak sam sebi. Poštenije mi je da ustanemo i kažemo šta je i kako je. Smatram da je normalno neke stvari postaviti normalno. Ti i ja smo isti, ne radimo stvari kao on – pričao je Car.

U video – prilogu pogledajte detaljnije: