Prodavačica dala otkaz pred kupcima, uključila razglas: ‘Sad ćete čuti što ovdje rade radnicima!’

Extra

Ovo je otkaz o kojem će se pričati godinama.

Amerikanka Beth McGrath, prodavačica na odjelu elektronike u popularnom trgovačkom lancu Walmart, prošlog tjedna odlučila je da joj je dosta uvjeta u kojima radi, no da daje otkaz odlučila je objaviti preko razglasa u trgovini – kako bi čuli i njezini šefovi, ali i kupci koji su se tada tamo zatekli, piše Indy100.

“Pozor, Walmartovi kupci i zaposlenici, ja sam Beth iz elektronike. Radim u Walmartu gotovo pet godina i mogu reći da ovdje svi rade previše i premalo su plaćeni. Šefovi i kupci se svakoga dana loše odnose prema nama. Kad god s tim imamo problema, kažu da nas je lako zamijeniti”, govorila je Beth na razglas, tako da je svi u trgovini čuju.

‘Ti si moja heriona’

“Dosta mi je da me svi prave ludom. Ova kompanija svoje starije zaposlenike tretira kao go..a”, kazala je pa jednog od šefova nazvala “perverznjakom”, a drugo dvoje prozvala zbog njihova odnosa prema zaposlenicima, prenosi Magazin.hr

“Sramite se jer tako tretirate zaposlenike. Nadam se da tako ne razgovarate s članovima svoje obitelji”, kazala je McGrath te dala potporu svojim kolegama. “Walmart ne zaslužuje imati vas. Je.o menadžment, je.o ovaj posao, dajem otkaz”, zaključila je svoj govor prodavačica.

Na Facebooku je objavila snimku svog neuobičajenog davanja otkaza i pobrala samo riječi hvale. “Ti si moja heroina”, “Super si im rekla”, “Volim Beth iz elektronike”, bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Objava Prodavačica dala otkaz pred kupcima, uključila razglas: ‘Sad ćete čuti što ovdje rade radnicima!’ pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.