Prodavačica u Walmartu uključila razglas i DALA OTKAZ pred kupcima

Extra

Amerikanka Beth McGrath pobrala je samo pohvale na društvenim mrežama nakon što je na neočekivan način dala otkaz preko razglasa u trgovačkom lancu Walmart.

Ovo je otkaz o kojem će se pričati godinama.

Amerikanka Beth McGrath, prodavačica na odjelu elektronike u popularnom trgovačkom lancu Walmart, prošlog tjedna odlučila je da joj je dosta uvjeta u kojima radi, no da daje otkaz odlučila je objaviti preko razglasa u trgovini – kako bi čuli i njezini šefovi, ali i kupci koji su se tada tamo zatekli, piše Indy100.

“Pozor, Walmartovi kupci i zaposlenici, ja sam Beth iz elektronike. Radim u Walmartu gotovo pet godina i mogu reći da ovdje svi rade previše i premalo su plaćeni. Šefovi i kupci se svakoga dana loše odnose prema nama. Kad god s tim imamo prοblema, kažu da nas je lako zamijeniti”, govorila je Beth na razglas, tako da je svi u trgovini čuju.

“Dosta mi je da me svi prave Ιudom. Ova kompanija svoje starije zaposlenike tretira kao go..a“, kazala je pa jednog od šefova nazvala “perνerznjakοm”, a drugo dvoje prozvala zbog njihova odnosa prema zaposlenicima.

“Sramite se jer tako tretirate zaposlenike. Nadam se da tako ne razgovarate s članovima svoje obitelji”, kazala je McGrath te dala potporu svojim kolegama. “Walmart ne zaslužuje imati vas. Je.o menadžment, je.o ovaj posao, dajem otkaz“, zaključila je svoj govor prodavačica.

Na Facebooku je objavila snimku svog neuobičajenog davanja otkaza i pobrala samo riječi hvale. “Ti si moja heroina”, “Super si im rekla”, “Volim Beth iz elektronike”, bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

On to better things.

Posted by Beth Mcgrath on Tuesday, 14 September 2021

Nakon davanja otkaza, obratila se svojim prijateljima i poznanicima, rekavši da je video prvobitno napravila da ga može pokazati svojim radnim kolegama, te da je uz njih i da ih voli.

To everyone who has commented, liked, and shared, you all have impacted my life also. Thank you all 🖤

Posted by Beth Mcgrath on Wednesday, 15 September 2021