PUTNIK KROZ VRIJEME UPOZORAVA: ‘Dolazim iz 2714., sutra vam stiže velika katastrofa, a 26. 9. svijet će vidjeti ono što još nikada nije…’

Extra

Korisnik TikToka nadimka Aery Yormany, tip koji tvrdi da živi u 2714. godini, odlučio je svima dokazati da doista progovara iz daleke budućnosti te je najavio tri velika događaja u rujnu.

Tako ćemo već sutra, u utorak, doznati je li samo zafrkant željan pažnje, jer je istaknuo da će 14. rujna Istočnu obalu SAD-a pogoditi prvi, odnosno povijesni uragan iz šeste kategorije!

Udarit će uglavnom Južnu Karolinu, kaže u svom videu, u kojemu u nastavku najavljuje i to da će 26. rujna svijet upoznati prvu čimpanzu s darom govora do čega će doći zahvaljujući mutaciji u glasnicama, prenosi webcaffe.hr

U istoj snimci kazao je i da će 11. rujna izvanzemaljci spasiti otprilike četiri tisuće ljudi. Pritom nije precizirao od čega, ali je tome dodao da će ih ‘prijatelji iz svemira’ preseliti na planet Proxima B.

Bilo kako bilo, njegov zapis prikupio je preko 20 milijuna pregleda, a intrigira i najava da ćemo unutar narednih šest mjeseci doznati i da je jedna vrlo slavna osoba lažirala svoju smrt.

Osobno smo duboku uvjereni da se iza profila “putnika kroz vrijeme” krije netko kome je samo do pozornosti, ali dajmo tom čovjeku šansu barem do utorka.

Objava PUTNIK KROZ VRIJEME UPOZORAVA: ‘Dolazim iz 2714., sutra vam stiže velika katastrofa, a 26. 9. svijet će vidjeti ono što još nikada nije…’ pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.