Račune NIKADA ne čuvajte u novčaniku, logično je!

Extra

Nije svejedno da li su novčanice u novčaniku uredno poređane ili zgužvane.

Vjeruje se da neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije i unosi nered u vaše finansije. Zato, ukoliko želite da privučete blagostanje u život, neka uvijek bude uredan, a novčanice pažljivo složene u njemu.

Račune ne nosite u novčaniku

U novčaniku nikada ne treba nositi neplaćene račune, pa čak i plaćene. To, navodno, privlači energiju zbog koje ćete da stalno dajete novac za nešto. Takođe, u njemu držite samo pare i bankovne kartice, sve ostalo nosite u nečem drugom. Važno je i da uvijek imate malo više novca od planiranog kako biste prizvali blagostanje u život.

Sami kupujte novčanik, ali nikada polovan!

Nije svejedno ni da li ste kupili novčanik ili ste ga dobili na poklon. Savjetuje se da ga sami izaberete i kupite kako bi vam se dopao i rado u njemu držali novac. Izbjegavajte polovne, jer ne znate ko im je bio prethodni vlasnik i da li je imao dobru ili lošu energiju.

Nije za svakog crveni novčanik

Često se kaže da crvena boja privlači novac, blagostanje i tjera lošu energiju. Ali prema kineskom horoskopu, novčanik ove boje je pravi izbor za ljude čiji je element vatra ili zemlja (kod vode i metala slabije djeluje).

Tamnoplava simbolizuje obilje za ljude čiji je element drvo ili voda, a novčanik u toj boji ne bi trebalo da imaju osobe rođene u znaku vatre ili metala.

Crni novčanik je idealan za neke ljude.

Crni novčanik je idealan za osobe koje pripadaju elementu drvo ili voda.

Smeđa (element zemlja ili metal) donosi bogatstvo i najčešća je među novčanicima, ali ne bi trebalo da je imaju ljudi u znaku vatre ili vode.

Zelena (za one čiji je element drvo ili vatra) boja je odličan izbor za novi finansijski početak, bez obzira na to šta se događalo u prošlosti.

Foto: Michael Schwarzenberger /Pixabay