Simptom korone o kojem se šuti: ‘Ja sam ga imala, zašto ljudima ne govore o ovome?’

Extra

Zvijezde koje su imale pozitivan test na koronavirus podijelile su svoja iskustva i otkrile su kakve su sve tegobe imale dok su bolovale od tog opakog virusa, piše People.

Reality zvijezda Khloe Kardashian u rujnu je na svom Twitteru otkrila da je oboljela od koronavirusa u ožujku 2020. godine.

“Kosa mi je zaista ispala. Bila je to u jednom trenutku prava borba”, napisala je te je istaknula kako nije izgubila osjećaj okusa ni mirisa, ali da je imala sve ostale tegobe.

Glumica Gwyneth Paltrow kazala je da je za vrijeme zaraze patila od kroničnog umora te da joj je virus pomutio um, a protiv toga se borila adekvatnom protuupalnom hranom, vitaminima i raznim tretmanima.

Iako je glumica Liv Tyler zahvalna što je imala relativno blagi slučaj bolesti, ona je ipak upozorila ljude na ozbiljnost zaraze Covidom-19.

‘Virus utječe na um i tijelo’

“Postoji toliko mnogo čudnih elemenata ove bolesti. Ona na svakoga djeluje tako različito. Imala sam puno sreće jer sam imala blagi oblik, koji me je ipak prikovao za krevet deset dana. Koronavirus negativno utječe podjednako na vaš um i tijelo, a nije lijepo ni biti izoliran i sam samcat u jednoj prostoriji deset dana”, napisala je Liv na Instagramu.

Glumac Shemar Moore na Badnjak 2020. godine otkrio je da je bio pozitivan na koronavirus. Rekao je da je isprva mislio da se otrovao hranom nakon što je cijeli dan imao “drhtavicu i bolove”. Osjet njuha i okusa nije izgubio te nije kašljao, niti je šmrcao.

Voditeljica Ellen DeGeneres priopćila je 10. prosinca 2020. godine da je pozitivna na Covid-19. Na sreću, imala je asimptomatsku infekciju, a mučila ju je nepodnošljiva bol u leđima.

“Jedna od stvari koje vam ne govore jest da je simptom nesnošljiva bol u leđima”, istaknula je.

‘Sin je prošao najgore’

Glumac Hugh Grant vjeruje da su se on i njegova supruga Anna Eberstein zarazili koronavirusom u veljači 2020. godine.

“Počelo je vrlo čudno neprestanim znojenjem. Bilo je zaista neugodno. Imao sam ogromni pritisak na prsima, kao da mi na njima sjedni neki ogromni čovjek”, kazao je.

On je, pored toga, izgubio osjet mirisa.

Pink i njen sin Jameson Moon Hart (4) bili su, kako pjevačica kaže “Jako, jako bolesni”, a mališan je “prošao najgore”.

“Bilo je mnogo noći kad sam plakala i nikad se u životu nisam više molila… Jameson je tri tjedna kasnije još uvijek imao visoku temperaturu, a moj suprug Carey i kćer Willow bili su savršeno dobro”, ispričala je.

Pink je rekla da, iako su se njezino i Jamesonovo stanje od tada poboljšalo, još se nisu potpuno oporavili.

‘Bilo je jako zastrašujuće’

“Imam astmu i bilo je jako, jako zastrašujuće, neću lagati, završila sam na inhalatoru, a sin je bio jako bolestan i to je zastrašujuće”, rekla je Pink.

Pet dana nakon što su Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson otkrili da su bili pozitivni u Australiji, napustili su bolnicu te su otišli u karantenu u iznajmljenom domu gdje su se u potpunosti opravili.

Dan nakon što je otkrio vijest je pozitivan na koronavirus, Idris Elba javio se preko Twittera svojim obožavateljima. Glumac je rekao kako nema simptome, ali da se brine za svoja pluća jer ima astmu.

“Jako sam zabrinut zbog onoga što se događa u svijetu”, rekao je te je dodao kako je zahvalan što je uz sebe imao svoju suprugu Sabrinu Dhowre, koja je u to vrijeme također bila pozitivna.

 

Objava Simptom korone o kojem se šuti: ‘Ja sam ga imala, zašto ljudima ne govore o ovome?’ pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.