SKANDAL NA KONFERNCIJI: Stanojević napustio konferenciju (VIDEO)

Extra












Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je ekstremno besan na konferenciji za štampu pred gostovanje Mladosti u Lučanima,

Razlog njegovog nezadovopljstva je što je FK Crvena zvezda zatražila odlaganje utakmice protiv Voždovca zbog zdravstvenih problema igrača.

“Utakmice posle derbija su vrlo teške, imamo dosta povrđenih i umornih igrača, ali nećemo da tražimo nikakav alibi i način da izbegnemo utakmicu. Iskreno da vam kažem, razočaran sam ovim poslednjim dešavanjima. To je skandal. Skandalozno je da se ovako odloži utakmica. Ne znam zašto se odlažu utakmicu. Mislim da je to neregularno, ne dovodi nas sve u ravnopravan položaj. Ove tri ekipe koje žele da odlože dovode u pitanje regularnost. I mi smo umorni. Igramo u Lučanima gde nismo pobedili dugo. Pa igramo protiv Spartaka, teška utakmica, pa Evropu, pa opet Kruševac. To je izuzetno teško. A imamo najvećeg rivala, konkretno mislim na Crvenu zvezdu, verujem da imaju dva ili tri bolesna igrača, ali imaju roster, kao i mi, od 30 igrača. Mi prvi imamo takve budžete, 20 puta veće budžete od protivika.

Kurir.rs