ŠKORO OPET PJEVA ZA HDZ: Kolindi ljubi ruke i pleše s Deurom u društvu Ivice Lovrića

Extra

Bivši predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro pjevao je u subotu navečer na svadbi sina HDZ-ovog saborskog zastupnika Ante Deura gdje se, između ostaloga, susreo i s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović 

Foto: fotograf: Screenshot FB Hrvoje Tomasović

Na nekoliko fotografija koje je na svome Facebook profilu objavio ugledni hrvatski kirurg, dr. Hrvoje Tomasović, vidi se kako Škoro ljubi ruku Kolindi Grabar-Kitarović iako ju je žestoko kritizirao dok su bili suprostavljeni kandidati na predsjedničkim izborima.

Na fotografijama se vidi i bivši pročelnik Grada Zagreba za školstvo u vrijeme pokojnoga gradonačelnika Milana BandićaIvica Lovrić, sjajno raspoložen i s osmijehom.

Foto: fotograf: Screenshot FB Hrvoje Tomasović

O svemu se osvrnuo i Tomasović koji je u svojem oštrom stilu napisao: “Molio bih sve Škoriste koji su me pljuvali i napadali kada sam bio protiv Škore! Ovo se zove licemjerstvo! Pljuvao po HDZ-u, a sada svira opet na HDZ svadbama koliko razumijem iz slika! I sada znate zašto sam otišao u HDZ! Tamo bar znam na čemu sam!”

Sve se to događa samo 2 dana nakon što je i formalno zatražio ispisnicu iz Domovinskog pokreta.

Objava ŠKORO OPET PJEVA ZA HDZ: Kolindi ljubi ruke i pleše s Deurom u društvu Ivice Lovrića pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.