SLAVNA PJEVAČICA SVJEDOČILA: ‘Vidjela sam vanzemaljce, reći ću vam sve! Plava kugla pojavila se na 15 m od mene, a onda…’

Extra

Pjevačica Demi Lovato (29) vjeruje kako ima života i izvan Zemlje, štoviše, tvrdi da je jednom prilikom imala susret s izvanzemaljcima. Bilo je to, ako kaže, u američkom nacionalnom parku Joshua Tree.

“Išli smo u pustinju i tamo sam vidjela plavu kuglu. Bila je udaljena tek 15 metara od mene, možda i manje. Lebdjela je iznad zemlje, kao da je od mene držala neku distancu”, rekla je Lovato u intervjuu za E! News dodavši kako je to bilo prekrasno i nevjerojatno iskustvo, prenosi Hot.hr

‘Istina se skriva’

Sve ovo Demi je izgovorila u sklopu promocije svog showa “Unidentified With Demi Lovato”.

“Mislim da se istina o fenomenu NLO-a skriva. Stvarno želim doznati više o tom događaju s plavom kuglom”, kaže Demi.

Dodaje i kako to nije njezino prvo iskustvo s “malim zelenima”. U jednom ranijem intervjuu tvrdila je kako je imala “značajno iskustvo” na svoj 28. rođendan.

‘Uspostavila sam kontakt’

“Uspostavila sam kontakt s njima i to je bilo nevjerojatno. Gledala sam u nebo i odjednom se nešto pojavilo. Bila su to svjetla, formirana u znak upitnika na nebu, a potom su nestala. Tada sam odlučila bolje istražiti taj fenomen i o svemu snimiti emisiju”, prisjeća se Demi.

Dodaje i kako je tada shvatila da će joj se život promijeniti u duhovnom smislu, a uvjerila se i da, kako kaže, izvanzemaljci žive oko nas.

 

Objava SLAVNA PJEVAČICA SVJEDOČILA: ‘Vidjela sam vanzemaljce, reći ću vam sve! Plava kugla pojavila se na 15 m od mene, a onda…’ pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.