Šok i nevjerica, koje iznenađenje! Severina objavila vijest koja će vas zacijelo rasplakati!

Extra

Nagađanja koja traju više od godinu dana da Severina (49) i Igor Kojić (33) više nisu supružnici sada dobila su i formalnu potvrdu. Njihov brak službeno je sporazumno razveden u četvrtak na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u «Palači pravde», a od petka i formalno bivši supružnici imali su pravnu zastupnicu, zagrebačku odvjetnicu Jasminku Biloš.

U ekskluzivnoj izjavi koju je dostavila mailom redakciji Jutarnjeg lista popularna pjevačica Severina potvrdila je da se razvela od Igora Kojića.

“Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti”, napisala je u emailu Severina redakciji .

Brak s Igorom Kojićem, Severini Kojić bio je drugi brak nakon razvoda od srbijanskog poduzetnika Milana Popovića s kojim ima sina i s kojim još uvijek vodi sudski spor oko skrbništva.

Severina i njezin 15 godina mlađi bivši suprug vjenčali su se čak tri putau Hrvatskoj, Srbiji i Africi. Njihovo prvo vjenčanje 2015. godine bilo je intimno u rujnu 2015. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije u svetoj Elizabeti u istarskim Balama. Severina je cijelu ceremoniju vjenčanja plakala.

Ceremonija je bila nastavljena u vili Lav, a Severina je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s vjenčanja. Drugo vjenčanje Severine i Igora Kojića održalo se 22. studenog 2015. godine u Beogradu.

Na dva kata hotela Crown Plaza bilo je 600-tinjak uzvanika, a osim Petra Graše, Džeja, Mitra Mirića, Ace Lukasa i Saše Matića i Severina je zapjevala na svom piru. Među uzvanicima bili su i Goran Karan, Maja Šuput, Iva Balent , Lepa Brena, Željko i Jovana Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić i brojna druge zvijezde. Treći put par se vjenčao tijekom zajedničkog boravka u Zanzibaru 2016. godine, a Severina je nosila ljubičastu haljinu tradicionalnog afričkog plemena i u pratnji Malajki stigla do Igora.

Da u braku Severine i Igora Kojića ima nesuglasica mediji su primijetili prije više od godinu dana, a od 5. srpnja prošle godine oni se više nisu pratili ni na društvenim mrežama sa kojih su nestale i njihove zajedničke fotografije.

Prethodno se duže vrijeme nisu pojavljivali zajedno u javnosti, a nedavno su neki mediji i objavili fotografije Igora Kojića kako iznosi stvari iz njihova zagrebačkog doma, što oboje nisu željeli komentirati. Igor je nedavno objavio fotografije iz Crne Gore, a Severina sa Plitvica gdje je bila sa sinom.

O razvodu Severine i Igora Kojića odlučivala je sutkinja Tea Golub, koja je u studenom 2019. godine dodijelila na skrb Milanu Popoviću njihovog sina.

Inače, Severina već duže vrijeme ne koristi prezime Kojić.

Iako mediji u Srbiji, koji su također objavili vijest o razvodu Severine i Igora Kojića, spekuliraju da je razvod posljedica postupka za skrbništvo nad sinom, Severina to odlučno opovrgava.

Objava Šok i nevjerica, koje iznenađenje! Severina objavila vijest koja će vas zacijelo rasplakati! pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.