USVOJILI SU BEBU OSTAVLJENU U KARTONSKOJ KUTIJI: KADA JE NAPUNILA 10 GODINA, ŠOKIRALI SU SE

Zanimljivo

Otkriće deset godina nakon usvajanja ih je zaprepastilo. Roditelji koji se, iz bilo kojeg razloga, odluče da napuste svoju bebu je uvijek srceparajuće i za dijete izuzetno traumatično.

Međutim, dešava se i da ta deca uspiju izgrade ispunjene i sretne živote i takve priče umiju da budu veoma dirljive i emotivne. Mekenzi Voker je jedna od tih beba koja je uspjela da prevaziće svoj težak početak.

Kada je imala samo mjesec dana, Mekenzi je, u kartonskoj kutiji, bila ostavljena na željezničkoj stanici u Kini. Srećom, pronađena je na vrijeme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine usvojila brižna porodica iz Teksasa.

Njena nova porodica je, otkako je Mekenzi bila mala, shvatila da njihova kćerka ima nevjerovatan dar za muziku. Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pjesama napamet i pjevala pesme od početka do kraja. Željeli su da njeguju njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na časove pjevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživjela nevjerovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pejvala himnu za Bejzbol ligu, gdje ju je primijetio Marck Karman.

Karman je uspješan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album. Njeni roditelji su veoma ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i djecu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima.

Pogledajte video snimak i ujedno ćete vidjeti i beskrajnu ljubav u ovoj sretnoj porodici, gdje roditelji jedva suzdržavaju suze dok pričaju o svom djetetu i njegovim uspjesima i djelima.