VARGA: “ZA SVASTIKU NA POLJUDU PLATILI SU 50.000 KUNA DA BI SE ISKLJUČILE KAMERE…”

Extra

Nepravomoćno osuđeni Franjo Varga je kum Milijana Brkića, u izradi lažnih SMS-ova, kako je ustvrdio USKOK, pomogao mu je Blaž Curić, nekadašnji vozač bivšeg ministra poljoprivrede Tolušića.

Franjo Varga, bivši MUP-ov analitičar nepravomoćno osuđen u Aferi SMS za krivotvorenje poruka koje su trebale pomoći Zdravku Mamiću i Ivici Todoriću, pričao je o svemu u ekskluzivnom intervjuu za ekipu Provjerenog.

Varga je kum Milijana Brkića, u izradi lažnih SMS-ova, kako je ustvrdio USKOK, pomogao mu je Blaž Curić, nekadašnji vozač bivšeg ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.

Za SMS-ove u slučaju Zdravka Mamića kaže da ne sumnja, iako je u prvom iskazu u USKOK-u rekao drugačije, da ne zna što je sve puštano i tko je puštao to.

SMS-ove vezane uz suđenja Ivici Todoriću kaže da je pronašao na laptopu.

Tvrdi da mu je Zdravko Mamić dao oko 700.000 kuna za informacije o tome tko je nacrtao svastiku na Poljudu prije šest godina, uoči utakmice Hrvatske i Italije.

Nepravomoćno osuđeni Varga kaže da je otkrio kako je plaćeno 50.000 kuna da se isključe kamere tu večer. U tom kontekstu spokenuo je Ranka Ostojića i Antu Kontromanovića.

Ostojić je za Dnevnik.hr kratko rekao da ne želi komentirati kriminalce, bjegunce i osuđenike za konstrukcije, a Kotromanović je bio još kraći:

– Budalu se ne isplati komentirati

Objava VARGA: “ZA SVASTIKU NA POLJUDU PLATILI SU 50.000 KUNA DA BI SE ISKLJUČILE KAMERE…” pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.