(VIDEO) Biden (ponovo) zadrijemao: Ovaj put tijekom sastanka s premijerom Izraela

Extra

Video snimka, na kojoj se vidi predsjednik SAD-a Joe Biden koji izgleda kao da je zaspao na sastanku sa premijerom Izraela Naftalijem Bennettom postao je popularan na društvenim mrežama.

„Uspavani Joe“, kako je klip nazvan, izazvao je velik interes na Twitteru, a Bidena su neke članice Kongresa SAD-a iz Republikanske stranke optužile da je zadrijemao usred sastanka i zatražile njegovu smjenu, navode američki mediji.

Na snimci od 21 sekunde se vidi kako Bennett gleda u pravcu Bidena i govori o vezama dvije zemlje.

Dvojica lidera su se obratila novinarima u Ovalnom kabinetu poslije sastanka u petak.

„Vi i ja ćemo ispisati još jedno poglavlje divne priče o prijateljstvu naše dvije nacije, Sjedinjenih Američkih Država i židovske i demokratske države Izrael“, odgovorio je Bennett.

„Obojica težimo činiti dobro i moramo biti snažni, obojica smo svjetionik u vrlo, vrlo olujnom svijetu. Hvala vam, gospodine predsjedniče, veselim se suradnji sa vama sada i u mnogim godinima koje dolaze. Hvala vam“, dodao je premijer Izraela, čuje se na snimku.

Međutim, ono što je privuklo pažnju korisnika mreža je držanje predsjednika SAD-a, koji je sjedio gotovo nepokretno, prekriženih ruku i malo se pognuo.

 

Uskoro su krenule i prve šale na njegov račun pa Twitterom kruže snimke kako se Bidenu dodaje jastuk.

 

Neki od tvitova kažu da Biden nije zaspao, već da je to bio njegov odgovor na ovaj sastanak.

Objava (VIDEO) Biden (ponovo) zadrijemao: Ovaj put tijekom sastanka s premijerom Izraela pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.