VULIN HITNO “ALARMIRAO” VUČIĆA! Velika ujdurma protiv Srbije! Mnogi su umešani

Extra

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izvestio predsednika da su delovi MUP apsolutno radili protiv države Srbije i da je jasno da je postojala sprega delova prethodnog dela vrha MUP sa centrima moći u inostranstvu, kao i da su odbili poligraf i time dali dokaz na sve sumnje o postojanju državnog udara, saznaje Objektiv!
Plan je bio hapšenje Andreja Vučića na osnovu lažnih iskaza i svrgavanje Aleksandra Vučića!

Podsetimo, u toku je opsežna istraga sektora unutrašnje kontrole u MUP po pitanju slučaja “Jovanjica” i nelegalnog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Prema izvorima nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić odbili su da budu ispitani na poligrafu, što se u policiji tumači da je pomenuta trojka od ranije imala takav dogovor i da su zbog toga odbili detektor laži.

Podsetimo, Predrag Koluvija dao je ekskluzivni intervju za Objektiv TV u kojem je otkrio su u novembru 2019. godine policajci, po nalogu nekoga iz kabineta Nebojše Stefanovića, tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova, od njega tražili da krivicu za navodnu proizvodnju tona marihuane u “Jovanjici” svali na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Izvor: Alo.rs