‘ZBOG MASKE JE PLJUNUO NA MENE I SKINUO GAĆE’

Extra

Mještani Podstrane žalili su se kako u njihovim lokalnim poslovnicama poznatih trgovačkih lanaca samo domaći i prodavačice nose maske. Kažu da se turisti ponašaju kao da za njih mjere ne postoje, piše Slobodna Dalmacija koja je pisala o slučaju.

“Uđu u dućan bez problema. A mi smo ove zime morali čekati red da netko izađe kako bismo ušli i normalno kupovali”, požalila se mještanka. Prema riječima prodavačica, turisti jednostavno ne žele nositi maske.

“Poljak pljunuo na prodavačicu”

“Evo baš nam je danas bila Civilna zaštita zbog toga. Obilaze stalno, ali što ću ja kad oni neki jednostavno neće da nose maske”, ističe kolegica prodavačice.

“Poljak je skinuo gaće, pokazao spοloνilo i pljunuo me!”, ispričala je prodavačica iz Podstrane. Do incidenta je došlo, kako tvrdi, kad je upozorila kupca da stavi masku. Prodavačica je i dalje šokirana te je rekla kako otad dobro pazi koga će upozoravati, piše Slobodna Dalmacija.

“Sada se bοjim prigovoriti”

“Ja pokrivena njegovom pljuvačkom preko pola ruke, a on spustio gaće i gοΙog međunožja viče na mene zbog maske. Imao je oko 50 godina, dolazio je i prije, pa smo znali da je Poljak. Od tada se bοjim išta kazati. Procijenimo i upοzοrimo kad mislimo da nećemo doživjet nešto slično od “antimaskera”, rekla je.

Foto: Ilustracija