ŽENA ODNIJELA KLUPE iz gradskog parka i postavila ih u dvoje dvorište

Extra

Žena je iz gradskog parka u naselju Piškorevci u Đakovu uκrala tri klupe i postavila ih u svoje dvorište.

Odnešene klupe vrijedne su 1.179 eura, a pravo je pitanje kako ih je uspjela odnijeti jer su zbog betonskih nosača vrlo teške, piše Jutarnji list.

GOOGLE MAPS

“Početkom avgusta Đakovčani su se našli u čudu. I na nogama. Samo koji mjesec nakon što je gradska uprava na javnim površinama u prigradskom naselju Piškorevci postavila nove klupe, one su nestale. Dok su još nagađali gdje su nestale klupe, koje su im dobro došle za odmor i druženje, u slučaj se uplela i pοΙicija. Iz Grada je prijavljeno da su klupe – uκradene”, navodi se u tekstu.

Zanimljivo je pitanje kako su klupe uopće odnesene, jer su, zbog betonskih bočnih nosača, prilično teške. Zato se sumnja da je κradΙjivica imala i pomagače, jer sama ih sigurno nije mogla podignuti. Klupe su u vlasništvu su Grada Đakova. Zamjenik đakovačkog gradonačelnika Antun Galić i sam je u čudu.

– Uopće ne znam detalje ovog bizarnog slučaja. PοΙicija nas je prije tri dana pozvala na primopredaju klupa. Inače, to su skuplje barokne klupe, svaka košta 3000 kuna, pa 9000 kuna nije mali novac za gradski budžet – kaže.

Kako doznajemo,  klupe su pronađene u dvorištu 49-godišnje žene koja ih je postavila tamo za sjedenje. Κrađa ovih klupa s gradske šetnice, vjerojatno je najbizarniji slučaj u Slavoniji.

FOTO: NASLOVNA /ILUSTRACIJA