Sjeli na kavu u Zadru i šokirali se: “Mojoj majci su običnu čašu vode naplatili 6 kuna!” - News Today

Sjeli na kavu u Zadru i šokirali se: “Mojoj majci su običnu čašu vode naplatili 6 kuna!”

Extra

Iz Dalmacije stiže još jedno nelagodno iskustvo u ugostiteljskom objektu vezano za cijenu pića i usluge. Naime, jedna je Zadranka ostala neugodno iznenađena kada su njezinoj majci u slastičarnici na Poluotoku čašu vode naplatili šest kuna. No, njezina majka nije naručila brendiranu vode, niti je na računu stajalo kako će čašu vode morati platiti, piše 057info.

“Pazite kad sjedate u slastičarnicu i naručite kapučino s čašom vode, jer vam od sada deci vode, navodno filtrirane ili kakve god) naplaćuju po dvije kune. Dakle, ovakva čaša sa slike šest kuna. Voda uz kavu! A da ničim niste dali do znanja da bi neku posebnu vodu… Pa nema više ni besplatne vode uz kave”, rekla je Zadranka te dodala kako su time sigurno doskočili i djeci koja najčešće piju samo vodu.

O cijelom slučaju su se oglasili i iz slastičarnice.

“Žao nam je što je došlo do ove situacije jer su nam namjere bile najbolje da našim gostima pružimo vodu koja je kvalitetnija i zdravija. Voda koja se dodatno naplaćuje prolazi kroz posebne filtere radi uklanjanja nečistoća, te se tretira UV lampama radi uklanjanja bakterijskih onečišćenja. Gosti će i dalje moći odabrati žele li besplatnu vodu koja je iz slavina ili žele normalnu, odnosno gaziranu vodu iz specijaliziranog aparata koja se naplaćuje”, kazali su iz slastičarnice.

Jedan je Zadranin njihov odgovor komentirao rekavši da bi bilo “u redu pitati prilikom narudžbe želi li gost običnu ili tu “filtriranu”. “Dovoditi gosta pred gotov čin je krajnje neprofesionalno, komentirao je jedan Zadranin, a drugi se zapitao – koliko bi koštao kubik vode iz tog aparata? 20.000 kn?”, zapitao se Zadranin.

 

Objava Sjeli na kavu u Zadru i šokirali se: “Mojoj majci su običnu čašu vode naplatili 6 kuna!” pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.