Znanstvenik Lauc o psihičkim problemima u Hrvata: Zamislite samo što bi tek bilo da su nam markentigaši pandemije uspjeli nametnuti kućni pritvor cijelu zimu

Extra

Znanstvenik Gordan Lauc oglasio se na svom Facebook-u zbog činjenice da svaki četvrti odrasli u Hrvatskoj zbog “novog normalnog” treba psihološku pomoć:

“U Hrvatskoj koja je imala najblaže mjere u EU svaki četvrti odrasli treba psihološku pomoć. Zamislite samo što bi tek bilo da su nam markentigaši pandemije u studenom prošle godine uspjeli nametnuti kućni pritvor koji bi trajao cijelu zimu.

Ili da su u proljeće 2020 uspjeli spriječiti otvaranje i koliko toliko normalno ljeto 2020, a isto to su pokušali i u proljeće 2021…

Zastrašitelji se nažalost još uvijek često pojavljuju u medijima i uništavaju psihu mnogih (proračun pandemijskog marketinga je jako, jako velik), no srećom ih u Hrvatskoj velika većina ljudi više ne doživljava ozbiljno, jer razumiju da se radi o plaćenoj reklami”, napisao je Lauc.

Objava Znanstvenik Lauc o psihičkim problemima u Hrvata: Zamislite samo što bi tek bilo da su nam markentigaši pandemije uspjeli nametnuti kućni pritvor cijelu zimu pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.